HomeWebshopInfoContactMijn account

Webshop » Rum » Dos Maderas '5+3 jaar oud'

Dos Maderas '5+3 jaar oud'Dos Maderas '5+3 jaar oud'

€ 37,60

Beschikbaar

'One Spirit, two cultures' vat de unieke geest van Rum Dos Maderas perfect samen. Aan de basis is een huwelijk van de beste rums uit Barbados en Guyana, die elk hun eigen karakter hebben: elegantie en subtiliteit voor Barbados, kracht en expressie voor Guyana. Deze unieke blend is een perfecte versmelting met een enorme complexiteit.

Deze rum rijpt eerst vijf jaar in vaten van Amerikaanse eik op zijn plaats van herkomst in het Caribisch gebied (Guyana en Barbados). Dan wordt hij verscheept naar Williams & Humbert in Jerez (Andaloesië - Spanje), waar de rum nog drie jaar rijpt in vaten die eerder de internationaal gerenommeerde Dos Cortados - Palo Cortado Sherry bevat hebben (20 jaar gerijpt, gecertificeerd door de Jerez-Xerès-Sherry Regulatory Council).

Amberkleurig, zacht en mild in de mond. Toetsen van vanille, exotisch fruit en noten. Prachtige afwerking met rokerige nuances, gecombineerd met elegante toetsen van sherry. Uitstekend in een ballonglas, puur of met ijs. Schitterend in elegante mixdrankjes en cocktails.

(Silver Medal - Ministry of Rum)

Home Webshop Info Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacybeleid
Webshop gemaakt met EasyWebshop